GESLOTEN: cadeaubon van vanHaren!

GESLOTEN: cadeaubon van vanHaren!

Deze winactie is gesloten.

Houd je van klimmen, wadlopen of een dagje strand? vanHaren heeft voor elke leuke activiteit een geschikte schoen! Met de juiste stappers kun je namelijk net dat stapje meer zetten, om het maximale uit je dag te halen.

1. Klimmen in het bosrijke recreatiegebied Mariëndal

In het recreatiegebied Mariëndal is een prachtig eco-klimpark aangelegd, waar kinderen tussen de bomen kunnen slingeren, roetsjen en klimmen langs allerlei leuke hindernissen. Niets zo vervelend als een loszittende veter als je ergens halverwege een spannend parcours in de bomen hangt. Daarom zijn deze gympies met klittenband perfect voor een dagje klimmen! Bovendien zijn ze lekker flexibel en bieden ze veel grip.

2. Ga op robbentocht in Den Oever

Lekker zeehondjes kijken in eigen land! Het kan in Den Oever. Na een half uurtje varen kom je bij de zeehonden en kun je ze in alle rust bekijken. Voor een avontuur als deze heb je natuurlijk ook geschikte schoenen nodig! Eigenlijk zijn deze schoenen te mooi, maar omdat ze van stof zijn, zijn ze na een rondje wasmachine weer zo goed als nieuw. Bij wadlopen is het belangrijk de veters strak aan te trekken zodat je schoen niet achterblijft in het slik!

3. Bezoek Sprookjeswonderland in Enkhuizen!

Met deze zevenmijlslaarzen kun je langs de mooiste sprookjes lopen in Sprookjeswonderland. Er is van alles te beleven! Binnen gluren bij de kabouterhuisjes, zelf varen in de dobberbootjes of dieren aaien in de kinderboerderij.

Winnen

De leukste uitjes in Noord-Holland kun je vinden op de website van Holland Boven Amsterdam. Lekker uitrazen in de bomen, op het strand of tussen de dieren. En deze uitjes zijn nog leuker met nieuwe schoenen! Daarom maak je op de website van Holland Boven Amsterdam nu kans op een vanHaren cadeaubon t.w.v. € 30.

Ga snel naar www.dagjeuitbovenamsterdam.nl en vul het formulier in om kans te maken. Succes!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Holland Boven Amsterdam