100%NL Magazine winactie Smartwaresgroup
Delen

GESLOTEN: de Princess Dinner4All gourmetset!

Deze winactie is gesloten.

Wil jij kans maken op de Princess Dinner4All gourmetset? Dan is dit je geluksdag!

Princess 103080 Dinner4All

Is er iets beter dan samen koken en eten aan één tafel? Het kan lastig zijn als iedereen verschillende voedselintoleranties, allergieën of voorkeuren heeft. Maar met de Princess 103080 Dinner4All is dit probleem opgelost! Deze innovatieve oplossing biedt iedereen een persoonlijke bakplaat, waardoor smaken en allergenen niet met elkaar vermengd worden. Zo geniet iedereen van een unieke en plezierige kookervaring!

Princess tafel gourmetten 100pmagazine

Samen gourmetten én genieten!

De Princess Dinner4All trekt gegarandeerd de aandacht op elke tafel, met zijn unieke design dat bestaat uit een centrale unit met een aardewerken serveerschaal, omringd door vier stijlvolle, losse bakplaten/bordjes. Het is perfect voor een gezellige bakavond met vrienden, familie of kinderen. Iedereen kan zijn of haar favoriete vlees-, vis-, vegetarische of groentegerechten bereiden op hun eigen persoonlijke bakplaat. Een echte aanwinst voor zowel gezelligheid als culinaire diversiteit!

Omdat de centrale unit van de Princess Dinner4All niet opwarmt, functioneert deze perfect als een serveerschaal. Plaats er overheerlijke gamba’s, gekruide biefstukjes of zoete tofu op. Zo wordt het bereiken van de smakelijkste hapjes aan tafel een stuk eenvoudiger. Het is een ideale oplossing voor gemakkelijk en gezellig tafelen!

Banner Princess gezamenlijk smullen 100pmagazine

WIN!

Wil jij kans maken op deze geweldige gourmetset? Doe dan snel mee! In samenwerking met Princess mogen wij deze geweldige set weggeven!

Wat moet je doen om kans te maken? Laat ons hieronder weten met wie jij graag hier van zou willen genieten, laat je gegevens achter en maak kans!

100%NL Magazine WhatsApp kanalen

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Smartwaresgroup

Delen