Winnen

WIN: Blu-ray (3D) + DVD-box The Lego Batman Movie & The Lego Movie

Lego-fans opgelet! De nieuwe Lego film The Lego Batman Movie is uit op Blu-ray (3D) en DVD en jij kunt nu kans maken op een duobox met daarin de nieuwe film én de doldwaze voorganger The Lego Movie.

The LEGO Batman Movie - De wereldwijd succesvolle LEGO® Movie zette vrolijk en brutaal de toon. Nu beleeft zelfbenoemd leider LEGO® Batman zijn eigen avontuur op het grote scherm. Er broeit iets in Gotham en als hij de stad uit handen wil houden van The Joker zal onze eenzame strijder moeten gaan samenwerken. En misschien, héél misschien, kan er dan zelfs een glimlachje vanaf.

The LEGO Movie - De eerste echte LEGO-film volgt het avontuur van Emmet, een doorsnee, braaf Lego-minifiguurtje dat na misverstand wordt aanzien als de 'uitverkorene' die de wereld moet redden. Emmet roept enkele superhelden samen op missie om een eind te maken aan een boosaardige tiran. Helaas is Emmet hopeloos slecht voorbereid op dit hilarisch avontuur. Grappig, inventief en heugelijk: een buitengewoon avontuur voor groot en klein.

Beantwoord onderstaande prijsvraag en wie weet beleef jij straks uren kijkplezier!


Doe mee en win!

In welk land is Lego opgericht en ligt ook het eerste Legoland themapark?
Gewoon het leukste blad van Nederland