GESLOTEN: Deel jouw kerstfoto & help de Dierenvoedselbank!
Delen

GESLOTEN: Deel jouw kerstfoto & help de Dierenvoedselbank!

Is jouw dier een écht kerstbeest en heb je daar een te gekke foto van? Doe dan snel mee met deze actie! Terwijl je kans maakt om te winnen, help je gelijk de Dierenvoedselbank.

De Dierenvoedselbank

Meer dan 200.000 huishoudens in Nederland hebben te weinig geld voor het voeding voor hun hond of kat. Door de torenhoge energieprijzen zal dit aantal flink stijgen de aankomende tijd. Dit grote probleem moet opgelost worden, want naast honden en katten zijn er nog veel meer huisdieren die niet meegerekend zijn en ook geen voeding krijgen. De Dierenvoedselbank helpt zoveel mogelijk mensen met huisdieren die te weinig geld hebben om hun dier te verzorgen. Pets Place wil de mensen die het zwaar hebben en niet veel te besteden hebben een steuntje in de rug geven. Daarom helpen zij de Dierenvoedselbank en doneren zij dierenvoeding. Ook jij kunt helpen en nog wel op een leuke manier ook!

Kosten voeding

De dagen tot kerst worden alweer afgeteld en hoewel sommige mensen vrolijker en enthousiast worden, zitten sommige in een diep dal, vanwege het feit dat zij de standaard dingen niet meer kunnen betalen. Huisdieren bieden veel liefde in deze moeilijke tijd, maar wanneer het betalen van dierenvoedsel ook niet meer kan, wordt het nog moeilijker en verdrietiger. Pets Place zorgt ervoor dat jij met jouw dier alle andere huisdieren (en misschien wel die van jezelf) enorm kan helpen. Het kost je helemaal niets. Alleen wat tijd en liefde.

Kerstfoto’s

Er worden tijdens de kerstperiode veel foto’s gemaakt van blije kinderen, een mooi versierd huis of een goed gedekte tafel. En iedere huisdiereigenaar zal het herkennen: je camerarol staat vól met foto’s van je geliefde huisdier. Laat staan als je trouwe viervoeter of je kat een kerstmuts op heeft! Daar móét je toch wel foto’s van maken?

Juist voor die mensen hebben we geweldig nieuws. Met zo’n te gekke foto van je huisdier kan je nu een geweldig pakket winnen én help je de Dierenvoedselbank en dus veel huisdieren!

Meedoen en winnen

Meedoen aan een winactie was nog nooit zo leuk, want je hoeft alleen maar een foto van jouw huisdier in kerstsferen te maken. Deel je foto met daaronder #vrolijkkerstbeest. Tag @petsplacenl op Instagram, of tag @NLpetsplace op Facebook.

Je maakt met je deelname iedere week kans op een kerstpakket, speciaal voor je dier. Naast de kans om te winnen, ben jij ook goed bezig voor de Dierenvoedselbank, want voor iedere post doneert Pets Place een kilo voer aan de Dierenvoedselbank. Iets om zelf blij van te worden en iets om een ander blij van te maken. Hoe mooi is dat?

Wil jij meedoen aan deze geweldige actie? Vind meer informatie op www.petsplace.nl

Bron en Beeld: In samenwerking met Pets Place

Delen