100%NL Magazine Eggbar

GESLOTEN: een chocolade Paaspakket met 9 eitjesrepen!

Deze winactie is gesloten.

Denken we aan Pasen dan denken we aan chocolade! Wat is er nou lekkerder om je met Pasen onder te dompelen in deze overheerlijke eitjesrepen!

Met Pasen around the corner zijn de iconische eitjesrepen van Hands Off My Chocolate weer terug in de supermarkt. ‘s Werelds eerste én enige chocoladereep die bestaat uit 11 paaseitjes. En het beste aan deze reep: je hoeft hem met helemaal niemand te delen. Hands Off My Chocolate heeft met The Egg Bar voor ieder wat wils, want de reep is er in drie heerlijke paas-smaken: de klassieker White & Milk Chocolate, een heerlijke combinatie die eruit ziet als een echt spiegeleitje. Daarnaast Crushed Toffee Eggs met een lekkere, crunchy bite en stukjes karamel. En voor de puurliefhebbers: Carrot Cake met 70% cacao, de ultieme Paashaas smaak.

(H)eerlijke chocolade

Naast dat de eitjesrepen worden gemaakt van de allerlekkerste Belgische chocolade, bevatten ze ook eerlijke cacao. Hands Off My Chocolate steunt de Cocoa Horizons Foundation. Hierdoor krijgen boeren in o.a. Ivoorkust en Ghana ondersteuning bij het duurzaam verbouwen van cacao, krijgen ze een eerlijke premie en kunnen ze bloeiende gemeenschappen opbouwen. Want dingen op de juiste manier doen, smaakt toch net even wat beter.

100%NL Magazine eggbar

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Hands Off My Chocolate