WINACTIE GESLOTEN: Een geheel verzorgde High Tea voor 4 personen in Appeltern Adventure Gardens
Delen

WINACTIE GESLOTEN: Een geheel verzorgde High Tea voor 4 personen in Appeltern Adventure Gardens

Wil jij met nog 3 personen kans maken op een geheel verzorgde High Tea in je eigen privé prieeltje én de hele dag toegang tot het Appeltern Adventure Gardens park? Doe dan mee met onze winactie, want dan maak jij kans!

High Tea

Heel veel zoete en hartige hapjes, onbeperkt thee en gezelligheid. Dit is hoe wij een high tea voor ons zien en dat is ook meestal waar het om gaat tijdens zo’n heerlijke middag. In het prachtige tuininspiratiepark Appeltern Adventure Gardens kun je zo’n geweldige middag ervaren, want de high tea is niet zomaar op een locatie: je zit samen met je vrienden/kennissen in een Privé Prieeltje in de tuin. Dit kleine huisje is helemaal roze vanbinnen en prachtig aangekleed. Dit maakt de high tea écht helemaal af.

Appeltern Adventure Gardens

Naast een high tea, kun je ook de hele middag spenderen in Appeltern Adventure Gardens. Dit is een leuke activiteit voor het hele gezin. De tuinen staan in volle bloei, het is er lekker rustig en de natuur is er prachtig. Naast de prachtige bloemen en planten kun je met het hele gezin ook genieten van o.a. expeditie Big Bugs. Dit zijn reusachtige insecten die bewegen en geluid maken.

WIN!

Wil jij kans maken op een geheel verzorgde high tea voor 4 personen én een middag toegang tot Appeltern Adventure Gardens? Doe dan mee met onze winactie door onderstaand formulier in te vullen.

Bron en Beeld: In samenwerking met Appeltern.

Delen