GESLOTEN: een Giftcard van The Brownie Box t.w.v. €25
Delen

GESLOTEN: een Giftcard van The Brownie Box t.w.v. €25

Deze winactie is gesloten!

Omdat we ons met het 100ste nummer heel feestelijk voelen, gaan we met cadeautjes strooien! Met deze keer een giftcard van The Brownie Box ter waarde van €25.

The Brownie Box

Van een originial chocoladebrownie tot een brownie met Oreo en Twix; The Brownie Box verkoopt het allemaal. Het fijne aan The Brownie Box is dat zij hun lekkernijen verpakken in een klein doosje, zodat je ze cadeau kan doen door ze te laten opsturen en bezorgen door de brievenbus. Het bijzondere aan dit bedrijf, is dat zij uitblinken, door de hoeveelheid aandacht en kwaliteit die zij in hun brownies stoppen. Je proeft letterlijk de liefde die in de brownies is gestopt. ‘Ik ga voor niets minder dan de beste ingrediënten, een perfecte samenstelling, een uitstekende temperatuurbeheersing en een nauwkeurig bakproces’, is wat eigenaresse Natascha van The Brownie Box zei.

Een giftcard ter waarde van €25

Met The Brownie Box Giftcard kan jij iemand verrassen met een smaakvol cadeau door de brievenbus! Een lief gebaar met een persoonlijke boodschap, iemand het gevoel geven er écht toe te doen. Of een momentje voor jezelf waarin je de wereld om je heen even zal vergeten. Ga je voor de Double Chocolates Brownie of de Citroen Blondie?

WIN

Wil jij kans maken op deze geweldige giftcard van The Brownie Box?  Dan is dit je kans! Doe mee door hieronder je gegevens achter te laten en wie weet ben jij binnenkort wel de gelukkige winnaar!

Delen