win puzzelpakket
Delen

GESLOTEN: Een puzzelpakket t.w.v. €150,-!

Puzzelliefhebbers opgelet! Maak kans op een puzzelpakket t.w.v. €150,-.

BoekenVoordeel

BoekenVoordeel is met 100 winkels in Nederland en België de grootste winkelketen op het gebied van kwalitatieve boeken tegen een voordelige prijs.. De winkelketen heeft zich de afgelopen 40 jaar ontwikkeld tot een unieke winkelformule voor het hele gezin. Naast boeken heeft BoekenVoordeel een zeer uitgebreid assortiment hobbyartikelen, wenskaarten, agenda’s, kalenders en speelgoed. Bij BoekenVoordeel krijgt de klant dan ook altijd prijsvoordeel, kortingen tot wel 50% en zeer scherpe prijzen op diverse producten.  Het brede assortiment in combinatie met de unieke prijsstelling maakt van BoekenVoordeel dan ook de aangewezen cadeauwinkel voor de hele familie.

Voor alle puzzelaars

Ook voor puzzelaars heeft BoekenVoordeel een breed assortiment. Van klassieke hersenkrakers tot de mooiste puzzels voor het hele gezin, je vindt ze allemaal! Wij mogen een puzzelpakket weggeven t.w.v. €150,-. Lees hieronder hoe je dit te gekke pakket kan winnen.

Hoe kan ik winnen?

Geef door welke puzzel op de nieuwsbrief van BoekenVoordeel staat vermeld en win! Ontvang je de nieuwsbrief nog niet?  Meld je hier aan en kijk welke puzzel er in de nieuwsbrief staat!

 

 

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Boekenvoordeel

Delen