100%NL Magazine Bampidano

GESLOTEN: een setje naar keuze uit de Newborn collectie van Bampidano!

Deze winactie is gesloten.

Bampidano is een Nederlands kinderkledingmerk met comfortabele kleding voor jongens en meisjes van 0 tot 12 jaar. Bampidano is in 1999 opgericht door Liliane Heijmerink. Dit jaar bestaat Bampidano 20 jaar en nog steeds worden de newborn-, baby- en kids collecties met veel passie door haar zelf ontworpen!

Per seizoen kun je verschillende collecties van Bampidano kopen. De newborn collecties zijn vooral erg schattig met leuke details en lieve prints. De baby collecties zijn lief en stoer met comfortabele items waar jouw baby de wereld in kan ontdekken. De kids collecties zijn vrolijk, casual en on-trend en natuurlijk met hele leuke prints!

Naast mooie basic en casual items, kun je uitgewerkte modellen met creatieve details en trendy designs vinden. Het merk werkt met rustige tinten die je makkelijk met elkaar kunt combineren en met wat meer opvallende kleuren voor een frisse look. Ook wordt er steeds meer gebruik gemaakt van biologisch katoen. Daarmee draagt Bampidano bij aan een duurzamere wereld. Wat beter is voor het milieu, is ook beter voor jouw kindje! Het doel van Liliane is om elk kledingstuk draagbaar te maken zodat kinderen deze kleurrijke en hippe items gemakkelijk naar school kunnen aantrekken. Lekker bewegen en spelen in Bampidano is geen enkel probleem door de comfy pasvorm. Daarom de slogan Wear, Love and Play!

Bij ons maak je nu kans op een setje naar keuze uit de Limited Edition Newborn collectie! Alle items zijn gemaakt van biologisch katoen en in dé trend kleuren van deze winter. Doe snel mee en maak kans!