WINACTIE GESLOTEN: 3x de nieuwste thriller van Marelle Boersma
Delen

WINACTIE GESLOTEN: 3x de nieuwste thriller van Marelle Boersma

Deze winactie is gesloten!

Wat is er fijner dan je af en toe even verliezen in een goed boek? Hou jij van thrillers en ben je op zoek naar een nieuw boek? Doe dan mee met onze winactie, want wij geven 3 boeken weg!

De lijst

De lijst is geschreven door Marelle Boersma, bestsellerauteur van onder andere Vals alarm en Ik volg je. Deze nieuwe thriller is gebaseerd op ware gebeurtenissen die in de jaren ’90 voor schokkend wereldnieuws hebben gezorgd. Eenmaal begonnen met lezen wil je niet meer stoppen!

Het verhaal

Wat hebben archeologe Erin uit Leiden, patissier Charlotte uit Orleans en de Milanese modeontwerper Max met elkaar te maken?

Het verband tussen deze drie willekeurige personen wordt langzaam duidelijk als de moeder van Erin onder verdachte omstandigheden overlijdt. Helaas heeft ze niet de kans gekregen Erin te vertellen over De lijst. De lijst die Erin, Charlotte en Max ongewild dichter bij elkaar brengt en waarvan de gevolgen dodelijk zijn…

WIN!

Ben jij toe aan een nieuw, spannend boek en kun je het niet wachten om deze spannende thriller te lezen? Doe dan snel mee met onze winactie, want wij mogen 3 keer De lijst weggeven. Vul onderstaand formulier in om mee te doen.

Bron en Beeld: De crime compagnie en bol.com

Delen