100%NL Magazine Thule
Delen

GESLOTEN: een voor- én achterzitje van Thule Yepp 2!

Deze winactie is gesloten.

Hier moet ieder moederhart sneller van gaan kloppen: win een voor- en achterzitje van Thule Yepp 2!

Thule Yepp 2

Vanaf dat je kindje goed zelfstandig kan zitten is het moment eindelijk daar: hij of zij mag mee op de fiets! Een mijlpaal waar iedere ouder reikhalzend naar uit kijkt. Om je kindje zo veilig mogelijk mee op de fiets te nemen is een fietszitje essentieel.

Met de fietszitjes van Thule Yepp 2 zit je altijd goed. De zitjes voldoen aan de strengste internationale veiligheidsnormen waarbij comfort, kwaliteit en de Plug & Play installatie hand in hand gaan. Daarnaast hebben de Thule Yepp stijliconen een modieuze twist gekregen en zijn ze ook nog eens heel mooi!

De voor- en achterzitjes van Thule Yepp 2 hebben een zachte, waterafstotende en schokabsorberende, geventileerde EVA zitting, zijn bestand tegen weer, wind (en ijsjes) en ook nog eens heel gemakkelijk schoon te maken! Dat is geen overbodige luxe hier in Nederland met het wisselvallige weer.

WIN!

Wil jij kans maken op een voor- of achterzitje van Thule Yepp 2? Dan is dit je kans! De zitjes zijn verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren: midnight black, majolica blue, aegean blue, fennel tan, agave en alaska.

Laat ons hieronder weten welk fietszitje en in welke kleur jij zou willen winnen, laat je gegevens achter en wie weet ben jij binnenkort wel de gelukkige winnaar!

Delen