WIN: Een luxe week wintersporten in Oostenrijk voor 6 personen
Delen

WIN: Een luxe week wintersporten in Oostenrijk voor 6 personen

Snak jij ook zo naar de witte piste, een kaiserschmarren op de berg, een luxe welness om te ontspannen en de Oostenrijkse gezelligheid? Doe dan gelijk mee met deze winactie en laat het iedereen weten die je kent, want hoe meer mensen mee zullen doen, hoe groter de kans is dat jij wint.

Skivakantie

Het mooie groene Oostenrijk is weer veranderd in het magische, witte sneeuwparadijs. De wintersportvakanties zijn weer begonnen, de skiliften draaien weer overuren en de apfelstrudels met vanillesaus zijn niet om aan te slepen. Hoewel sommige mensen dit jaar één of twee keer op skivakantie gaan, zit het er voor andere mensen helaas helemaal niet in. Wij hebben geweldig nieuws voor iedere wintersportliefhebber en de vrienden of familie daarvan, want wij mogen een geheel verzorgde wintersport in Oostenrijk voor 6 personen weggeven.

Meer deelnemers, meer kans

In eerste instantie zou je denken, hoe minder deelnemers meedoen aan de actie, hoe meer kans je hebt om te winnen. Bij deze winactie werkt dat averechts, want hoe meer mensen zich inschrijven, hoe meer kans jij hebt om deze geweldige week in Oostenrijk te winnen. Wanneer wij een X aantal aanmeldingen krijgen, mogen wij deze actie onder dat aantal deelnemers via 100pmagazine verloten. Zijn de aanmeldingen minder dan dat aantal? Dan wordt deze actie verloot onder álle deelnemers van dit bedrijf in heel Nederland. Om die reden moet jij gelijk je oom, tante, vriend en vriendin laten weten dat ook zij mee moeten doen aan deze winactie, want wie weet sta jij binnenkort samen met hen op de ski’s en beleven jullie samen de week van je leven.

Wat kun je winnen?

Hetgeen wat bij deze skivakantie komt kijken is een hele hoop. Wij sommen het allemaal voor je op.

  • Een verblijf van 7 nachten bij EuroParcs Presssegger See in Oostenrijk
  • Het verblijf is een gloednieuwe vakantiewoning voor maximaal 6 personen
  • Je kunt onbeperkt relaxen in AlpinSPA na een inspannende dag in de sneeuw
  • Een Wintercard Premium
  • Vervoer naar skigebied Nassfeld

Hoe doe je mee?

Om mee te kunnen doen met deze gigantische winactie, dien je het formulier in onderstaande link in te vullen. Verder is het fijn als je het zoveel mogelijk vrienden, familieleden en kennissen over deze winactie vertelt, want zoals eerder vermeld: dan heb je veel meer kans om te winnen en wordt de kans dat jij binnenkort in EuroParcs Presssegger See slaapt, zeer groot.

Doe mee met de winactie via deze link. 

Bron en Beeld: In samenwerking met EuroParcs.

Delen