100%NL Magazine steef en suus

GESLOTEN: een fotoshoot van Steef & Suus!

Deze winactie is gesloten.

Steef en Suus zijn twee creatieve meiden, beide gepassioneerd door fotografie en styling. Samen maken zij voor jou de mooiste fotoshoots!

Wat zijn de mogelijkheden die zwangere vrouwen en jonge gezinnen bij jullie hebben?

”Wij fotograferen het meest newborn, cakesmash en zwangerschap. Maar we fotograferen ook families en jonge gezinnen.”

Welke thema’s en/of decors gebruiken jullie het meest?

”We doen heel veel aan styling en bouwen een hele setting, meestal blijft die zo’n twee maanden staan. Zelf thema’s aangeven kan ook. Zo wilde er laatst iemand voor een cakesmash een onderwaterwereld setting. Dan zoek ik allemaal spullen in dat thema. Vervolgens spuit ik ze in een kleur, zodat het wel goed bij elkaar past. Voor zwangerschapshoots nemen mensen ook voorbeelden van Pinterst mee en dan zorgen wij ervoor dat we die stijl overnemen. Newborn kan heel erg overdreven met bloemen en haarbandjes, maar ook heel puur met enkel wit.”

Hoe lang duren shoots met kleine kinderen en hoe zorg je dat ze vrolijk blijven?

”Newborn duurt zo’n 2,5 uur, cakesmash 3 kwartier, die kindjes zijn al wat ouder dus de spanningsboog is niet zo groot. Zwangerschappen een uur tot anderhalf. Het is bij de dreumesjes het moeilijkst. Bij baby’tjes is het een kwestie van voeden, schone luier en slapen. Kindjes van 10 maanden zijn zich bewust van het feit dat ze alleen in een setting zitten. Dat de ouders tegenover ze zitten, en er opeens een vrouw met een zwart ding in haar handen op ze af komt. We zingen veel liedjes: klap eens in je handjes, spelen met een beer, bellen blazen. Allemaal dingetjes om ze blij te houden en de spanning er een beetje af te halen.”

100%NL Magazine Steef en Suus 100%NL Magazine Steef en Suus100%NL Magazine Steef en Suus

 

Maak kans & win!

Beelden: Steef & Suus