100%NL Magazine Hands Off My Chocolate

GESLOTEN: chocoladepakket van Hands Off My Chocolate!

Deze winactie is gesloten.

Nederland barst van de nationale dagen. Er is een dag voor alle vaders en een dag voor alle moeders, een dag waarop we extra lief zijn voor dieren en eentje voor de secretaresse. Maar een dag die helemaal in het teken van jezelf staat? Eigenlijk bizar, vinden ze bij Hands Off My Chocolate, dat die dag nog niet bestaat.

Het hele jaar door stilstaan bij en denken aan alles en iedereen, maar JIJ, de persoon om wie je hele leven draait, wordt bijna vergeten. Bijna, want Hands Off My Chocolate heeft op 1 oktober de nationale Dag voor Jezelf in het leven geroepen. En helemaal fijn: op deze dag kun je gratis chocolade halen op Station Hilversum! 

Hands Off My Moment, we willen een moment voor onszelf 

Voor wie deze dag is? Voor iedereen die de hele dag bezig is dingen voor anderen te doen. Voor alle moeders die zichzelf constant op de tweede plek zetten. Voor iedereen die wel wat vaker voor zichzelf zou willen durven kiezen. En voor iedereen die regelmatig niets liever zou willen dan een moment voor zichzelf, maar zich dit veel te weinig gunt.

Nationale Dag voor Jezelf 

Door een nationale dag uit te roepen om helemaal aan jezelf te denken, wil zij mensen er nog meer bewust van maken dat ze vaker tijd voor zichzelf moeten nemen in een wereld waar we 24/7 ‘aan’ staan. Dus neem op 1 oktober een dag vrij, boek een massage, neem een uitgebreid bad of een douche, of geniet van een heerlijk chocoladepakket van Hands Off My Chocolate! Ga naar onze Facebookpagina, doe mee met de winactie en maak kans op alle repen van Hands Off My Chocolate!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Hands Off My Chocolate.