100%NL Magazine hannah Touch of Colour

GESLOTEN: Zo behoud jij na de zomer je frisse teint! (+ WIN)

Deze winactie is gesloten.

Olcay Gulsen, Miss Nederland Zoey Ivory, zangeres Elise van der Horst en visagiste Carla Rep zijn het gezicht van het nieuwe hannah product Touch of Colour. Deze 4 modellen van verschillende komaf tonen aan dat de formule van Touch of Colour geschikt is voor elk huidtype én een zeer groot palet aan huidtinten.

Met de herfst in aantocht wil je natuurlijk allesbehalve een pipse huidskleur. Met de nieuwe Touch of Colour van hannah krijgt elk gezicht in een handomdraai een door de zon gekuste gloed, die je het hele jaar door een mooie stralende teint geeft. Naast het feit dat je door de Touch of Colour een frisse uitstraling geeft, heeft het product nog veel meer functies. Zo zorgt het direct voor een optisch gave en egale huid, vult het fijne lijntjes op en heeft het een optisch rimpelverminderend effect.

Het fijne aan de Touch of Colour, is dat het product een aangenaam en poederig huidgevoel heeft. Daarbij is het geschikt voor elk huidtype én een zeer groot palet aan huidtinten, zoals ook de 4 modellen in hannah’s campagne laten zien. Samen symboliseren zij de hedendaagse Nederlandse vrouw. Een vrouw met… een “touch of colour”!

Benieuwd naar dit product? Het is verkrijgbaar bij de erkende hannah huidcoaches en via de website van hannah.

Winnen!

Wil jij dit fijne product uitproberen? Wij geven een aantal producten weg. Ga naar onze Instagram- of Facebookpagina en doe mee met de winactie!

100%NL Magazine Touch of Colour

Dit artikel is geschreven in samenwerking met hannah.