100%NL Magazine WIN diner Amstel Boat House

GESLOTEN: heerlijk diner voorafgaande aan Toppers in Concert!

Deze winactie is gesloten.

Het Amstel Boathouse is een plek om af te spreken met vrienden of zakelijk. Je zit midden in het Martin Luther Kingpark, geniet van het uitzicht over de Amstel, heerlijk eten en kunt gratis parkeren. Uniek in Amsterdam!

Amstel Boathouse heeft een rijke geschiedenis van ruim 130 jaar en is na een grondige verbouwing getransformeerd in een sfeervol restaurant. In de zomer kun je er ook heerlijk genieten van wijntje op het grote terras of onder de overdekte veranda. Bovendien biedt de gevarieerde kaart een uitgebreide keuze van frisse salades tot de fameuze hamburger die je zeker een keer geproefd moet hebben!

Bovendien is dit sfeervolle restaurant op minder dan 10 minuten rijden van de Johan Cruijff ArenA, Ziggo Dome en Afas Live. Staat er dus binnenkort een feestje bij jou op de planning? Dan kun je hier van tevoren een heerlijk hapje eten!

Doe mee en win een heerlijk diner op een toplocatie!
Wil jij kans maken op een heerlijk diner in dit toprestaurant voorafgaande aan Toppers in Concert in de Johan Cruijff ArenA? Beantwoord onderstaande vraag en maak kans op een overheerlijk diner op 31 mei of 1 juni in het Amstel Boathouse!