GESLOTEN: Het nieuwe boek Dubbel Zes van Daphne Deckers

GESLOTEN: Het nieuwe boek Dubbel Zes van Daphne Deckers

Deze winactie is gesloten.

Voor in de boekenkast: Dubbel Zes is de nieuwe roman die je móet lezen!

Daphne Deckers kennen we vooral als presentatrice en actrice. Op dit moment richt zij zich vooral op haar grootste passie: schrijven. Ze is net vijftig geworden en in de nieuwste editie van 100%NL Magazine zegt ze over haar nieuwe boek:

“Dubbel zes is mijn 23ste boek en mijn tweede roman voor volwassenen. Ik heb theaterstukken vertaald, comedyseries geschreven, columns, kinderboeken, van
alles. Maar nu wilde ik me twee jaar alléén op een roman richten. Het is dan ook een lekker dik boek geworden.”

Annabel Brinkmeester presteert het om op één dag alles kwijt te raken wat haar dierbaar is: de nalatenschap van haar ouders, haar relatie, zelfs haar geliefde huis aan de Orthoskade 66. Zonder de financiële hangmat waar ze jaren in heeft gelegen, moet Annabel nu écht de mouwen opstropen en een nieuwe toekomst voor zichzelf bewerkstelligen. Maar al snel raakt ze verstrikt in twee mannen én in twee identiteiten, en stapelen de problemen zich in een razend tempo op.

Over het ontstaan van het boek vertelt Daphne:

“Ik hou van veel vaart en iets van een mysterie. Dingen die onverwacht gebeuren met iets heel onverwachts oplossen. Ook vind ik dat je het aan de lezer verplicht bent om het verhaal te laten afl open. Mijn hoofdpersoon geeft zich min of meer per ongeluk uit voor iemand anders. En vanaf het moment dat ze dat doet, heeft ze er al spijt van. Je weet als lezer: het komt een keer uit. En als dat gebeurt, moet het zo groot en gênant mogelijk zijn. Dat vind ik heerlijk.”

Foto: Nick van Ormondt