GESLOTEN: Win kaarten voor de Negenmaandenbeurs

GESLOTEN: Win kaarten voor de Negenmaandenbeurs

Deze winactie is gesloten.

In Nederland wordt 1 op de 10 baby’s te vroeg geboren. 2 baby’s per dag redden het niet en overlijden als gevolg van vroeggeboorte. Nog eens 10 baby’s per dag redden het wel, maar ondervinden blijvende gevolgen van hun vroege geboorte.

Strong Babies, een initiatief van Fonds Gezond Geboren, financiert medisch wetenschappelijk onderzoek voor de verloskunde en neonatologie. Dankzij jouw hulp kunnen zij betere opsporing en behandeling van ziekten tijdens de zwangerschap en aangeboren afwijkingen financieel mogelijk maken. Hun ambitie is om over 10 jaar 30% minder vroeggeboorten in Nederland te hebben. Dit zijn 5000 baby’s die een gezonde start in het leven krijgen.

Ben jij de winnaar? Vergeet dan niet ook een bezoekje te brengen aan de stand van Strong Babies in hal 11 (516) je kunt daar namelijk hele vette prijzen winnen, zoals een reischeque, een fotoshoot of een giftcard twv € 250,- om je babyuitzet bij elkaar te shoppen.

Strong Babies helpt door het financieren van onderzoek. Met de campagne Strong Babies wordt aandacht gevraagd voor vroeggeboorte. Elk jaar worden er 170.000 baby’s geboren, 10% van deze kinderen maakt geen goede start. Vroeggeboorte is hiervan de grootste oorzaak.
Handig om te weten!

  • De negenmaandenbeurs 2019 is van 20-24 februari 2019 in de RAI in Amsterdam.
  • Met deze vrijkaartjes kun je ook naar de huishoudbeurs die tegelijkertijd wordt gehouden.
  • Deze vrijkaartjes worden je aangeboden door Strong Babies, een initiatief van Fonds Gezond Geboren

Facebook: @gezondgeboren, Instagram: @gezondgeboren