PALAZZO

GESLOTEN: Win kaartjes voor het spectaculaire PALAZZO

Deze winactie is gesloten.

Win 2 kaarten voor PALAZZO en geniet van een geweldige show incl. diner!

Wij geven graag 5×2 tickets weg voor de show op donderdag 17 januari aanstaande om 19.30u. De tickets zijn incl. show en diner en excl. drank.

Bij PALAZZO ontmoet haute cuisine haute couture, haute acrobatie, haute comédie en dat leidt vanzelf tot ‘Haut Chaos’. Een exclusieve show vol contrasten, extravagante en mondaine karakters. De flamboyante Australische gastheer Reuben Kaye presenteert deze avond met internationale grote artiesten en niets lijkt onmogelijk. Hij ontvangt de Amerikaanse comedian Peter Shub (winnaar Zilveren Clown van Monte Carlo), de Ierse dansers Up en Over It, de Canadese luchtacrobate en slangenmens Marjorie Nantel, het trapeze-duo Sarah en Guilhem die vijf jaar lang met Cirque du Soleil optrad, de Duits-Deense springplank-act Flip ’n Fly en de Russische voetjongleur Nata Galkina.

PALAZZO creëert een eigen wereld waarin hoogwaardig culinair genot, bodyart, comedy, plezier en een stijlvolle ambiance versmelten tot een unieke avond vol beleving voor de gasten. Een avond in ‘Haut Chaos’ is simpelweg uniek: grillig, direct en vol energie!

Niet gewonnen? Niet getreurd, je kunt hier terecht voor kaarten.

Bron: Palazzo