100%NL Magazine HBA win weekendje weg

GESLOTEN: Luxe lang weekendje weg met het hele gezin!

Deze winactie is gesloten.

Ben je toe aan een heerlijk lang weekend weg? Even met het gezin er tussenuit? Maak kans op drie nachten in een nieuwe vakantiebungalow in St. Maartenszee van Great Vakantiehuizen!

Dit luxe huisje biedt ruimte aan vijf personen. In de tuin geniet je van de nazomerzon of kijk een filmpje in de comfortabele zithoek. In de open keuken bereid je de lekkerste gerechten. Is het koud? De houtkachel en de vloerverwarming warmen het huisje op. En natuurlijk is er gratis wifi.

Strand en duinen

Het vakantiepark ligt vlakbij het strand en het prachtige duingebied. Je wandelt in 10 minuten door de duinen naar het heerlijk brede strand. Het strand bij St. Maartenszee behoort tot een van de schoonste stranden van Nederland. Waai lekker uit tijdens een strandwandeling en warm bij strandpaviljoen NewZuid op met warme chocolademelk. Bij dit strandpaviljoen kun je het hele jaar terecht.

100%NL Magazine HBA win weekendje weg strand

Te doen

Vlakbij de duinen ligt natuurreservaat Het Wildrijk, een waar eldorado voor natuurliefhebbers. Je kunt hier op zoek naar paddenstoelen en bijzondere planten tijdens je boswandeling. De kids kunnen zich uitleven in attractiepark De Goudvis. Met zijn binnen- en buitenspeelterrein vermaken zij zich urenlang op waterfietsen, glijbanen en de grootste airtrampoline van Europa. Alles over de tulp leer je bij Land van Fluwel. Zowel jij als je kids kunnen zich onderdompelen in de Tulpenbeleving, genieten van het weidse park, het Blote Voetenpad lopen en genieten in de unieke Avonturen speeltuin.

In de omgeving

In de omgeving van St. Maartenszee is ook genoeg te zien en te doen. Natuurgebied Het Zwanenwater is vlakbij. Hier vind je de twee grootste natuurlijke duinmeren van West-Europa. Vogels spotten kun je hier ook goed. Het gezellige Callantsoog ligt op 6 kilometer afstand of fiets langs de Hondsbossche Zeewering. Een bijzondere route over de 5,5 kilometer lange dijk bij Petten.

Kans maken op dit heerlijke weekend weg? Ga naar slapenindekop.nl en laat je gegevens achter. Wie weet zit jij van 5 t/m 8 oktober in St. Maartenszee! De actie sluit op 30 september.

100%NL Magazine HBA win weekendje weg duinen

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Holland Boven Amsterdam.