100%NL Magazine Nicky Opheij

GESLOTEN: Dit is de nieuwe Missie van Nicky Opheij (+ WIN)

Deze winactie is gesloten.

Nick Opheij won Holland's Next Top Model en de Miss Nederland verkiezing, en verruilde de modellenwereld voor een bestaan als gewichtsconsulente. In haar boek On a MISSion vertelt ze haar verhaal aan de hand van 30 lekkere recepten. In de nieuwe editie van 100%NL Magazine vertelt Nicky over haar beslissing om haar leven over een hele andere boeg te gooien.

Het winnen van HNTM en de Miss Nederland verkiezing maakten Nicky zelfverzekerder, maar toch vind ze dat ze gewoon Nicky blijft, alleen een stuk volwassener en wijzer.

Haar missie

“Een jaar na het winnen van Hollands Next Top Model besefte ik dat ik helemaal niet gelukkig was met wat ik deed,”  vertelt Nicky aan 100%NL Magazine. ” terwijl ik juist heel graag modellenwerk wilde gaan doen.”

Ze was klaar met modellenmaten en modellencontracten die haar telkens net te dik vonden. Ze is in de horeca gaan werken en heeft een particuliere opleiding gevolgd tot gewichtsconsulente. Uiteindelijk besloot ze het haar missie te maken anderen te helpen: ” Ik wil jonge meiden meegeven dat je gewoon normaal gezond moet eten en goed moet bewegen. Dat het ideaalbeeld op sociale media niet de werkelijkheid is.”

De allerbelangrijkste les

Ze gaat verder: “De allerbelangrijkste les die ik heb gehad tijdens mijn Miss Nederland jaar is dat echte schoonheid van binnen zit en dat zelfvertrouwen je pas echt knap maakt.” Dat wil ze de nieuwe generatie meegeven en met deze gedachten is haar boek On a MISSion tot stand gekomen. Dat in combinatie met 30 makkelijke recepten met eenvoudige ingrediënten die je overal kunt kopen, bedoeld voor tieners en hun ouders. Ze wilde een perfecte balans maken tussen persoonlijk verhaal en kookboek.

Het gehele interview kan je lezen in de nieuwste editie van 100%NL Magazine.

Winnen!

Wij mogen een aantal exemplaren weggeven van het boek On a MISSion van Nicky Opheij. Wil jij kans maken op een exemplaar? Doe dan snel mee met de winactie op de Facebookpagina van 100%NL Magazine.

100|%NL Magazine winactie Nicky Opheij boek