GESLOTEN: 4 tickets voor 'Brandweerman Sam - Klaar Voor Actie' & Veiligheidsmuseum PIT!

GESLOTEN: 4 tickets voor ‘Brandweerman Sam – Klaar Voor Actie’ & Veiligheidsmuseum PIT!

Deze winactie is gesloten.

Licht! Camera! Actie! Ga mee met de heldhaftige Sam op zijn tweede bioscoopavontuur! 16 september was de voorpremière, maar 27 september is hij weer terug in de Nederlandse bioscopen! "Brandweerman Sam - Klaar Voor Actie" is een film voor het hele gezin.

Vul hieronder je gegevens in en maak kans op 4 kaarten! Want dan kan je niet één keer, maar dubbel winnen!

Brandweerman Sam – Klaar voor Actie!

Wanneer een brandende oliewagen met volle snelheid richting Piekepolder rijdt, staat Brandweerman Sam klaar om het dorpje te redden met een gedurfde reddingsactie. Zijn heldendaad wordt gefilmd door Mandy en Sarah en op de website Piekepolder Online geplaatst. De nieuwe website reikt zelfs tot Hollywood waar een bekende regisseur besluit een film met Sam te willen maken. Alleen wil een jaloerse acteur dezelfde rol hebben en doet er alles aan om deze van Sam af te pakken.

Vanaf 27 september te zien in de Nederlandse bioscopen.

Veiligheidsmuseum PIT

Wij mogen 2 mensen trakteren op 4 kaartjes voor de film, inclusief 4 kaartjes voor Veiligheidsmuseum PIT! Daar kun je met de hele familie de wereld van de Politie, Ambulance- en natuurlijk de Brandweer- in het echt beleven!

PIT is het nationaal veiligheidsmuseum van Nederland, vernoemt naar het blauwe zwaailicht van de politie, brandweer en ambulance. Ontdek de wereld van de politie, brandweer en ambulance aan de hand van een historische collectie en interactieve games. Het museum is leuk voor jong en oud! Meer weten? Kijk dan op pitveiligheid.nl.

Wil jij kans maken op kaartjes voor de film “Brandweerman Sam – Klaar voor Actie!”  en het PIT veiligheidsmuseum? Beantwoord dan deze vraag in het formulier hieronder: