100%NL Magazine Julianatoren

GESLOTEN: 4 toegangskaarten voor Kinderpretpark Julianatoren!

Deze winactie is gesloten.

In Apeldoorn ligt het allerleukste kinderpretpark van Nederland: Kinderpretpark Julianatoren! Wij mogen 3x 4 toegangskaartjes voor dit fantastische pretpark weggeven!

Kinderpretpark Julianatoren in Apeldoorn is het leukste pretpark van Nederland. Het pretpark, met méér dan 60 te gekke attracties, spectaculaire shows en grote evenementen biedt een onvergetelijke dag uit aan gezinnen met kinderen van 2 tot circa 10  jaar. En het is natuurlijk de plek waar je je favoriete TV-sterren Jul & Julia in het echt ontmoet!

Nieuwe attractie: ‘De Hoge Hoed’
Op 20 april 2019 opent Julianatoren een spectaculaire nieuwe attractie; de Hoge Hoed! Deze vrije-valtoren heeft acht zitjes waar je in plaats kan nemen. Langzaam word je omhoog getakeld. Eenmaal boven blijft het bakje even hangen…en dan…val je in een vrije val naar beneden!

Kinderpretpark Julianatoren heeft voor ieder wat wils. De echte stoere jongens en meiden maken een duizelingwekkende rit in Jul’s Rollerskates! Ben je meer van het avontuur? Maak dan een tocht in Dino’s Tour waar je oog in oog komt te staan met echte dinosaurussen! Of ga je liever de hoogte in en draai je mee in het Reuzenrad? En de echte piraten onder ons varen over de woeste golven in de Zwevende Piraat!

Aan de allerkleinsten heeft de Julianatoren natuurlijk ook gedacht! Rij mee over de Jul’s Stones Baan of stap als een echte cowboy op je eigen paard over de Paardenbaan! Nog nooit een kabouter in het echt gezien? Rij dan mee op de rug van een egel of vos door Kabouterwonderland. Of stap als een echte piloot in je eigen helikopter en vlieg door het hele park!

Ook is er een nieuwe show: Dino en Dina’s Bouwspel! In de grote Dino en Dina bouwshow gaan de kinderen, samen met Dino en Dina, op een spannend en leerzaam bouwavontuur. Dino en Dina zijn dol op bouwen, ze doen dat het liefst de hele dag. Maar wat zullen ze vandaag eens gaan bouwen? En welke blokken hebben ze daarvoor nodig? Al snel wordt duidelijk dat Dino en Dina de hulp van de kinderen goed kunnen gebruiken. En als het bouwen is gelukt? Dan is het tijd voor de enige echte… Dino en Dina dans!

Deze tekst is in samenwerking met Julianatoren geschreven