GESLOTEN: Weekendje Callantsoog voor 4 personen!

GESLOTEN: Weekendje Callantsoog voor 4 personen!

Deze winactie is gesloten.

Wil jij eind oktober een weekendje weg? Met je vrienden, vriendinnen of je gezin? Overnachten in een leuke B&B en naar een unieke natuurwandeling? Lees dan snel verder!

Je kunt namelijk kans maken op een weekendje Callantsoog voor 4 personen. Je slaapt in Bed & Breakfast Hoeve Zonzicht. Deze leuke B&B ligt vlakbij het strand van Callantsoog, maar je bent ook zo in het gezellige Schagen. Hoeve Zonzicht is een stolpboerderij en super sfeervol. De voormalige veestal is omgebouwd tot een compleet appartement en is van alle gemakken voorzien. In de grote boomrijke tuin kun je heerlijk genieten van de prachtige omgeving. Mede door de moestuin met fruitbomen en de kippen die elke dag eieren leggen, heb je de volgende ochtend een heerlijk ontbijt.

Nacht van de Nacht

Om je weekend compleet te maken ga je naar de Nacht van de Nacht in het Zwanenwater op 27 oktober. De flora en fauna in dit unieke natuurreservaat zijn van onschatbare waarde voor Nederland. In het Zwanenwater is donker ook echt heel donker. Wandel met de boswachter door het donkere Zwanenwater langs duin, bos en over het strand. Met een beetje geluk onder een prachtige sterrenhemel. Bij geschikt weer zal er een doek gespannen worden om nachtvlinders te lokken en vertellen deskundigen wat er allemaal op het doek te zien is.

Door duin en dorp

Callantsoog is een van de oudste en mooiste badplaatsen van Nederland met een gezellig centrum. Hier zijn veel winkeltjes, terrasjes en restaurants rondom een prachtig dorpsplein. Hoge duinen scheiden het dorp met het heerlijke strand. Maak een lange strandwandeling om lekker uit te waaien. Een aantal strandpaviljoens is het hele jaar door geopend, zodat je fijn kunt opwarmen met een kop warme chocolademelk.

Omgeving

Het historische stadje Schagen ligt vlakbij. De smalle winkelstraatjes, het gezellige marktplein, het mooie slot Schagen en de gastvrijheid van de inwoners zorgen voor een gemoedelijke sfeer in de stad. Een dagje shoppen, cultuur snuiven, het kan allemaal in het mooie Schagen. Wandel door de oude straatjes en geniet van al het moois dat hier door de eeuwen heen is opgebouwd. Tip: maak een stadswandeling en kom langs de mooiste plekjes van de stad.

Kans maken op dit weekendje weg? Ga naar slapenindekop.nl en laat je gegevens achter. Wie weet zit jij van 27 op 28 oktober in Callantsoog! De actie sluit op 12 oktober.