100%NL Magazine AZ Barbecue Veluwse Wild Seizoensbox
Delen

GESLOTEN: een smakelijk Wild Seizoensbox menu voor maar liefst 6 personen!

Deze winactie is gesloten.

Met de 100%NL Adventsweek tellen we feestelijk af naar Kerstmis: nog 6 dagen! Met vandaag kans op een smakelijk Wild Seizoensbox menu voor maar liefst 6 personen!

A-Z Barbecue

Zoek je naar een manier om culinair te genieten zonder veel moeite? A-Z Barbecue Service, bekend om hun uitmuntende BBQ Menu’s voor elke gelegenheid, brengt nu iets bijzonders: de Seizoensboxen Menu’s. Deze innovatie is een droom voor iedereen die verlangt naar een verfijnd diner, zonder de stress van uitgebreid koken.

Veluwse Wild Seizoensbox menu

Een van de Seizoensboxen is de Veluwse Wild seizoensbox, een ware culinaire schat. Zorgvuldig samengesteld met alleen de meest luxe producten en ingrediënten, zorgt deze box ervoor dat jij en je gasten genieten van een dinerervaring van hoog niveau.

Stel je voor: een rijke Veluwse wildstoof, elegante amuses van geitenkaas en zalmtartaar, een aromatische wilde paddenstoelenmix, en een verukkelijk chocolade trio met hazelnoot crème. Hiervan loopt toch het water toch in de mond?

Je kunt de Veluwse Wild Seizoensbox bestellen mét (€38,95 p.p.) alle benodigdheden of zonder (€33,95 p.p.). De benodigdheden die extra zijn te bestellen zijn: Porseleinen soep-, diner- en dessertborden, RVS bestek en servetten. Én…save the best for last: de afwasservice! Niets is zo heerlijk als achterover leunen na een smakelijk diner, wetende dat de afwas in goede handen is.

WIN!

Wil jij kans maken op de Veluwse Wild Seizoensbox voor maar liefst 6 personen inclusief de afwasservice? Dan kan je deze te gekke winactie natuurlijk niet aan je voorbij laten gaan.

Laat hieronder je gegevens achter, doe mee en maak kans!

100%NL Magazine WhatsApp kanalen

Delen