100%NL Magazine Slagharen

GESLOTEN: Toegang voor 4 personen voor Winter Slagharen!

Deze winactie is gesloten.

In Attractie- & Vakantiepark Slagharen is het vanaf 2 november weer tijd voor Winter Slagharen. Gezellige lampjes, kerstbomen en winterse sferen. Het belangrijkste niet te vergeten natuurlijk de attracties!

Tijdens Winter Slagharen is er zoveel om van te genieten. Tijdens Winter Slagharen kun je in het Winter Western Village komen schaatsen. Neem je eigen kunst- of ijshockeyschaatsen mee of huur ze in het Winter Western Village! Na je schaatsavontuur kun je heerlijk opwarmen in waterpark Aqua Mexicana. De dag sluit je af met Miracle of Lights: een lichtjesparade met avondshow. Tijdens de lichtjesparade zie je de mooiste verlichte voertuigen, samen met verlichte western figuren begeleid door prachtige muziek.

Éxtra pret met Sinterklaas en de Kerstman!

Het Slagharen Sinterklaasfeest barst op 23 & 24 november los! Met een Sinterklaasshow, Sinterklaas en de Pieten natuurlijk en nog veel meer leuke avonturen te beleven. Wanneer Sinterklaas het land uit is komt de Kerstman naar Slagharen. Je kunt met hem op de foto of meerijden in de arrenslee. Begin maar vast met het oefenen van Sinterklaas- en Kerstliedjes.

Bij ons maak je nu kans op toegang voor 4 personen voor Winter Slagharen!

*Geldig voor maximaal 4 personen op één dag naar keuze t/m 5 januari 2020. Deze prijs is niet geldig in combinatie met andere acties en/of groepen, niet inwisselbaar voor. contanten en niet verhandelbaar. Toegang tot Aqua Mexicana is o.b.v. beschikbaarheid en tegen bijbetaling.

100%NL Magazine Slagharen