100%NL Magazine De Brugklas

GESLOTEN: 2 kaartjes voor de film De Brugklas – De Tijd van m’n Leven!

Deze winactie is gesloten.

De brugklas kan een hele spannende periode zijn in je leven, en nergens is dat minder waar dan in de film Brugklas - De Tijd van m'n Leven! Beantwoord de vraag en misschien win jij 2 kaartjes voor deze nieuwe film!

Brugklas – De tijd van m’n leven gaat over Nola (Sterre van Woudenberg) die zwaar de pineut is wanneer er op school een video wordt verspreid waarin te zien is dat ze gedumpt wordt door haar vriendje Jesse (Vincent Visser).

De film

Door haar verdriet en jaloezie komt ze nog meer in de problemen: ze mag niet meer mee op kamp. Hier maakt de populaire Fenna (Stefania Liberakakis) dankbaar gebruik van, want zij wil de knappe Jesse inpalmen. Wanneer Nola ten einde raad is en dit wil voorkomen, krijgt zij hulp uit onverwachte hoek. Boy (Julian Moon), een rebelse jongen uit de tweede, schiet te hulp. Samen gaan zij op pad om Fenna tegen te houden en Jesse terug te winnen… Maar is dit nog wel wat Nola wil?

Cast: Sterre van Woudenberg, Vincent Visser, Niek Roozen, Julian Moon, Stefania Liberakakis, Claire Veldkamp, Britt Scholte, Sevcan Kocer, Else Talsma. Ook zijn er rolletjes voor Natasja Froger en judoka Dennis van der Geest!

Brugklas – De Tijd van m’n Leven is vanaf 7 februari te zien in de bioscopen! Beantwoord onderstaande vraag en maak kans op 2 kaartjes. Hoe leuk om samen met je kind naar deze film te gaan!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Media Tornado