ANP Arjen Lubach
Zie ook:
Delen

ZIEN: Dít is de leuke vriendin van Arjen Lubach!

Hij is op dit moment dé man van de talkshow: Arjen Lubach. Maar wisten jullie ook dat hij al jarenlang een hele leuke vriendin heeft?

Arjen Lubach

In 2014 werd Arjen Lubach bekend bij het grote publiek door zijn programma Zondag met Lubach. Het satirische programma werd razend populair en al snel was Arjen niet meer van de buis weg te denken.

In augustus 2020 hakte Arjen Lubach de knoop door en besloot hij te stoppen met het programma. Hij wilde, zoals hij zelf te kennen gaf, ‘Stoppen op het hoogtepunt’. Gelukkig voor het publiek startte Arjen in februari 2022 met de dagelijkse show ‘De Avondshow met Arjen Lubach’.

Televizier-Ring

In 2017 beleefde Arjen Lubach met ‘Zondag met Lubach’ zijn absolute hoogtepunt. Het programma werd genomineerd voor een Gouden Televizier-Ring. Tijdens de finale nam Arjen het op tegen ‘Beste Zangers’ en ‘Expeditie Robinson’.

Uiteindelijk wist Arjen er met de winst vandoor te gaan en won hij met ‘Zondag met Lubach’ de Gouden Televizier-Ring!

Vriendin

Ook op privé-gebied gaat het Arjen voor de wind. Zo is hij al jaren samen met zijn vriendin: schrijfster en vlogster Martine de Jong. De twee zijn niet alleen verliefd en partners, maar daarnaast ook nog eens collega’s!

Martine werkt in het team van ‘De Avondshow met Arjen Lubach’. Zo plaatste Arjen de afgelopen week nog een hele leuke foto met Martine vanaf de set. Hij schreef hierbij: ‘Week 4, Show 16. Deze art director is blij en trots.’

Benieuwd naar hoe Martine eruit ziet? Dat zie je op de foto’s hieronder.

 

Beeld: ANP Foto, Bron: Instagram Arjen Lubach

Delen