Adverteren

100%NL Magazine is meer dan alleen een magazine. Met ons exclusieve partnernetwerk gaan wij iedere dag keihard aan de slag om onze partners een mooi podium en een groot bereik te bieden. Elke partner is uniek en betekent voor ons veel meer dan ‘slechts’ een adverteerder.

Het partnernetwerk van 100%NL Magazine bestaat uit 200 toonaangevende bedrijven uit verschillende branches. 100%NL Magazine fungeert hierin als creatieve matchmaker; wij koppelen partners aan andere partners om zo tot succesvolle samenwerkingen en/of klantrelaties te komen. Verder kan 100%NL Magazine BN’ers inzetten ter promotie van uw bedrijf en verzorgt het blad de aanbiedingen van de loyaliteitsprogramma’s van haar partners.

Naast de verbinding tussen partners onderling zorgt 100%NL Magazine ook voor verbinding tussen partner en lezer. Dit gebeurt met het magazine maar ook via andere media kanalen. Het blad biedt cross-mediaal een groot bereik via:

  • Facebook pagina met 58.000 > volgers
  • 100% Voordeel mailing met 100.000 ontvangers
  • Samenwerking met 100% NL Radio met meer dan 1,7 miljoen luisteraars per week
  • Samenwerking met SLAM! met meer dan 1 miljoen luisteraars per week
  • Bereik van 8 miljoen lezers via diverse titels

Naast de reguliere editie brengt het blad ook speciale edities uit in samenwerking met partners. Deze edities zijn geproduceerd in samenspraak met de partner en worden verspreid via partners zelf. Een voorbeeld hiervan is het inflight magazine van Transavia dat 4x per jaar wordt uitgebracht onder de naam Enjoy! Deze unieke dienstverlening is exclusief voor de partners van 100%NL Magazine.

Voor meer informatie, neem contact op met Mieke Karregat middels [email protected] of 0651032004.