Radiostation 100% NL

Radiostation 100% NL

Gek op Bløf, Suzan & Freek en Davina Michelle? Luister dan vaker naar 100% NL!
Het enige radiostation met de beste en meeste Nederlandse popmuziek en bekend van o.a. Goedemorgen 100% NL, De Barry Paf Show, de 100% NL Awards én de leukste acties. Met de vrienden van 100% NL voel je je plezierig en vertrouwd, en voel je je positief op ieder moment van de dag. In de auto, op je werk of thuis; luister vaker naar dit Nederlandse radiostation en voel je verbonden met je favoriete artiesten, de beste Nederlandse popmuziek en het oranje gevoel.

Luister nu!

Goedemorgen 100% NL
In ‘Goedemorgen 100% NL’ word je door Giorgio Hokstam elke ochtend vanaf 06.00 uur op een vlotte, manier bijgepraat over het laatste (Nederlandse) nieuws. Voor de dagelijkse actualiteit, showbizz, sport én uiteraard de muziek en artiesten uit Nederland ben je bij ‘Goedemorgen 100% NL’ aan het juiste adres! Kortom, alle ingrediënten om met een zonnig humeur de dag tegemoet te gaan.

Barry Paf show
16.00 uur Cup-a-Soup? Nee, 16.00 uur betekent het begin van de Barry Paf Show! Barry is jouw vriend in de middag! Hij sleept je door de files heen en houd je op de hoogte van het belangrijkste (entertainment) nieuws! Je hoort Barry Paf iedere maandag t/m donderdag tussen 16.00 en 19.00 uur.

100% NL App 

Wil je onderweg of thuis altijd naar 100% NL kunnen luisteren? Met de vernieuwde 100% NL app hoef je de beste muziek van Nederland geen moment te missen! Daarnaast bekijk je het laatste nieuws, kan je meedoen aan te gekke acties en stuur je gratis berichtjes naar de studio van 100% NL. De app is helemaal gratis!

Klik hier om de app op een iPhone te downloaden en klik hier om de app op een Android apparaat te downloaden!

100% NL op Social
Blijf via onze social media-kanalen op de hoogte van alle leuke nieuwtjes, de leukste fragmenten uit de show en speel mee met de leuke acties en spellen. Volg ons via InstagramFacebook en Twitter!