Vragen aan de redactie van 100%NL Magazine

Heb je vragen of leuke suggesties voor het magazine, stuur een mail naar [email protected]. Wij streven er naar binnen 2 werkdagen een reactie te geven.


Vragen omtrent het abonnement

Abonnement afsluiten
Wil jij ook iedere twee maanden het leukste blad van Nederland thuis ontvangen? Bekijk dan snel de leukste aanbiedingen voor een abonnement op 100%NL Magazine! Meer informatie »

Abonneenummer opvragen
Heb jij een vraag over jouw abonnement, maar ben jij je abonneenummer kwijt? Vraag jouw persoonlijke nummer dan hier op. Meer informatie »

Adres wijzigen
Ben je verhuisd, of wil je het 100%NL Magazine op een ander adres ontvangen? Vul dan het formulier in. De adreswijziging wordt automatisch doorgevoerd. Meer informatie »

Abonnementsgeld automatisch laten afschrijven
Ontvang je nu nog acceptgiro’s, maar wil je het abonnementsgeld automatisch laten afschrijven? Vul het formulier in en wij zorgen ervoor dat de betalingswijze veilig wordt aangepast. Meer informatie »

100%NL Magazine niet ontvangen? Klik hier. 
Heb jij per abuis 100%NL Magazine niet ontvangen? Vul het formulier in en wij zorgen ervoor dat het magazine zo snel mogelijk jouw kant op komt. Meer informatie »

Openstaande factuur / herinnering betalen
Is er per abuis iets verkeerd gegaan met de betaling van het abonnementsgeld, voldoe deze zo spoedig mogelijk middels dit formulier. Meer informatie »

Opzeggen abonnement
Wat jammer dat je het abonnement op 100%NL Magazine wilt opzeggen. Wij hopen je in de toekomst weer als trouwe lezer te mogen verwelkomen. Meer informatie »


Wil je direct contact opnemen met de abonnementenservice?

Mail dan naar Abonnementenland of bel naar 0251-257924.

Wil je direct contact opnemen met de redactie? 
Mail naar [email protected], of bel naar 0299-399280.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.