100%NL Magazine Skecher Flip Kicks
Delen

GESLOTEN: Flip Kicks: Twi-Lites 2.0 – Rainbow Daydreams van SKECHERS!

Deze winactie is gesloten.

Het schooljaar is begonnen en dat doen we natuurlijk wel in stijl! Bij een hippe look helpen we je graag, want je kunt dit keer de Flip Kicks: Twi-Lites 2.0 - Rainbow Daydreams winnen!

SKECHERS

Het gezegde ‘Wie mooi wil zijn moet pijn lijden’ gaat niet op bij SKECHERS. Het sneakermerk staat bekend om zijn oogstrelende designs maar daarnaast ook om het comfort. Of je nu kiest voor gemakkelijke instappers of je oog laat vallen op een sportieve sneaker: SKECHERS heeft het allemaal! Op de website van SKECHERS vind je de gehele collectie voor de heren, dames en de kinderen.

Flip Kicks

Met deze vrolijke Flip Kicks: Twi-Lites 2.0 – Rainbow Daydreams stap je nooit meer met het verkeerde been uit bed. Je loopt dankzij deze comfortabele lichtgewicht sneaker namelijk letterlijk de hele dag op wolkjes en regenbogen. Door de glitterdetails en de spikes steel jij straks ongetwijfeld de show op het schoolplein! Deze hoge veterschoen heeft een handige rits en zachte stof met regenboog pailletten die je ook nog eens kunt veranderen in een unicorn print. Dat zijn twee schoenen in één!

WIN!

Zie jij je kleintje dit nieuwe schooljaar al helemaal de show stelen met deze opvallende Flip Kicks? Doe dan snel mee met deze te gekke winactie. Laat ons weten voor wie je de Flip Kicks: Twi-Lites 2.0 – Rainbow Daydreams wilt winnen, in welke maat & maak kans!

Niet gewonnen? Niet getreurd! De SKECHERS Flip Kicks Twi-Lites 2.0 Rainbow schoen is te koop voor een advieskoopprijs van € 75,00,- en beschikbaar in maat 27-37.

Bekijk hier de gehele kids collectie

Ben je nieuwsgierig geworden naar de hele collectie van SKECHERS? Bekijk het hier!

 

Delen