FOTO: Volgers in shock om gigantische billen Jan Kooijman
Zie ook:
Delen

FOTO: Volgers in shock om gigantische billen Jan Kooijman

Met een heftige foto van zijn billen zorgt Jan Kooijman ervoor dat zijn volgers in vuur en vlam staan.

Jan Kooijman

Jan Kooijman is bekend als Nederlands presentator, acteur én danser. Hij werd bekend door zijn rol in de soap Goede tijden, slechte tijden. Inmiddels liggen zijn ‘soap-jaren’ alweer ver achter hem en heeft hij meegedaan aan talloze programma’s. Zo zagen we hem als jurylid bij So You Think You Can Dance, deed hij mee aan Wie is de Mol en speelde hij ook mee in verschillende films.

Al meer dan twintig jaar is Jan samen met zijn partner Henna Lee. Samen hebben de twee een prachtige dochters: Logan en Ava.

Billen

Dit keer geen knappe headshot of een leuk kiekje van een project op de Instagrampagina van Jan Kooijman. Vandaag bezorgt Jan een hele hoop mensen in Nederland rode oortjes!

Terwijl Jan poseert staat er één ding centraal op de foto: zijn billen. Gekleed in een knalrode legging steelt de hottie de show. De fans van Jan zijn dan ook in shock bij het zien van deze foto.

Zo schrijft een van de volgers van Jan: ‘Hoorde dat Kim Kardashian jaloers is op je bil’. Ook Jim Bakkum kan het niet laten om te reageren: ‘Niemand: ….. Jan Kooijman: kan een Valentijnshart van zijn reet maken.’

Bron en Beeld: Instagram Jan Kooijman

Delen

Meer over Jan Kooijman

WHAT? Jan Kooijman shockeert volgers met nieuwe look
WHAT? Jan Kooijman shockeert volgers met nieuwe look
ONHERKENBAAR: Zó zag Jan Kooijman er vroeger uit
ONHERKENBAAR: Zó zag Jan Kooijman er vroeger uit
Lees alle artikelen over Jan Kooijman