100%NL Magazine Amanda Balk

Amanda Balk

Wie is Amanda Balk?

Amanda Balk (15 december 1987) is een Nederlandse mediapersoonlijkheid en model. Ze staat bekend om haar deelname aan programma’s zoals Echte Meisjes in de Jungle en De Gouden Kooi.

Carrière

In 2007 werd Balk landelijk bekend nadat ze meedeed aan het televisieprogramma De Gouden Kooi op 19-jarige leeftijd. Hierdoor was Amanda voor bijna anderhalf jaar elke dag te zien op Tien en later op RTL5. In 2011 was Balk te zien in Echte Meisjes in de Jungle, wat ze later besloot te verlaten na een vechtpartij met Michella Kox. Hierna is Balk nog te zien geweest in haar eigen reality serie, Keeping up with the Balkjes.

Privé

Amanda heeft een turbulent liefdesleven achter de rug. In 2007 kreeg Balk een relatie met haar mededeelnemer van De Gouden Kooi, Brian Kubatz. De relatie eindigde echter nadat het programma was afgelopen. Samen met Nick van der Wall (DJ Afrojack) kreeg Balk een kindje na 3 jaar samen te zijn geweest. Hierna is ze met Stavros Tsatsos getrouwd in 2018. Balk scheidde echter van hem nadat Stavros was opgepakt voor criminele activiteiten. Nu heeft Balk bekend gemaakt dat ze verloofd is met haar nieuwe geliefde Edward Hollander.

 

Beeld: Instagram Amanda Balk