100%NL Magazine André Hazes Jr

Andre Hazes

Carrière

Andre Hazes (21 januari 1994) is een Nederlandse zanger. André staat ook wel bekend als André Hazes jr. of Dré Hazes. Als jongste zoon van zanger André Hazes zit muziek maken in zijn bloed.

André maakte met zijn zus Roxeanne twee albums die in de top 20 belandden. Muzikaal brak André pas door in 2016 met zijn album Leef. Vanaf dat moment is André heel vaak van huis en treedt hij op in heel Nederland én België. Van 2017 tot en met 2019 was hij op televisie te zien in zijn eigen reality serie André Hazes: ik haal alles uit het leven. In september 2021 laat André zijn management weten dat hij met een burn-out kampt. Na een lange pauze verscheen op 20 oktober 2022 de documentaireserie André Hazes op Videoland. Hierin wordt André twee jaar lang gevolgd en komt zijn verslaving, liefdesleven en eetstoornis aan bod.

 

Privé

André Hazes was sinds 2014 samen met de 16 jaar oudere Monique Westenberg. In 2016 kreeg hij met haar een zoon. In 2019 ging het stel uit elkaar en kreeg André een kortstondige relatie met Bridget Maasland. In februari van 2020 vonden André en Monique elkaar weer en eind 2020 verloofde het stel zich. Begin 2021 ging het koppel definitief uit elkaar en kreeg André een relatie met Sarah van Soelen. Deze relatie eindigde na een enkele maanden. Vervolgens kreeg hij een relatie met zijn jeugdvriendin Anne Rose Zonneveld maar ook deze strandde. Nu lijken André en Monique toch stabiliteit te hebben gevonden en gelukkig met elkaar en hun zoontje te zijn.