Geraldine Kemper 100pmagazine

Geraldine Kemper

Geraldine Kemper (26 januari 1990) is bekend als Nederlandse televisiepresentatrice. Na het winnen van Sterretje Gezocht bij BNN, kreeg Kemper verschillende opdrachten. Ze kreeg een rol in de soapserie Onderweg naar Morgen en presenteerde Try Before You Die. Ook in Try Before You Die 2 was Kemper weer als presentatrice te zien. Na het vertrek van Filemon Wesselink bij Spuiten en Slikken mocht Geraldine zijn plaats overnemen en behoorde ze tot het team. Vanaf 2012 presenteerde ze 3 op Reis en in 2015 was ze samen met Jan Versteegh te zien in het programma Jan vs Geraldine. Enkele jaren later was Kemper weer te zien toen ze het nieuwe seizoen Je zal het maar hebben presenteerde in 2018.

April 2019 tekende Geraldine een contract bij RTL. Zij werd toen backstagepresentatrice bij The Voice of Holland en presenteerde Expeditie Robinson: NL vs BE. Later kreeg ze ook haar eigen programma Geraldine en de Vrouwen en mocht ze in 2021 de terugkeer van Big Brother presenteren. Kemper stond in 2013 in de finale van Expeditie Robinson, maar won deze niet. Ze was daarnaast ook nog een aflevering te zien in Rooijakkers over de vloer en was te gast in het Glazen Huis van 3FM Serious Request. In 2022 behaalde ze de tweede plaats in Het Perfecte Plaatje.

Privé

In januari 2020 zetten Geraldine en haar ex Paul een punt achter hun relatie van vijf jaar. Gelukkig vertelde Kemper in Rooijakkers over de vloer in maart 2021 dat zij opnieuw de liefde heeft weten te vinden met Freek Beeld.