Jennifer Hoffman

Jennifer Hoffman

Wie is Jennifer Hoffman?

Jennifer Mary Hoffman (23 december 1980) is bekend als Nederlandse presentatrice en actrice. Ze werd bekend door haar rol in de serie Westenwind waar ze van 1999 tot 2002 in speelde. Hierna speelde Hoffman in meerdere series en films als Spoorloos verdwenen, Verborgen Gebreken en Spion van Oranje. Een andere rol van Hoffman was in de serie De Luizenmoeder.  Hoffman was ook op televisie te zien in Doe Maar Normaal als panellid en ze was kandidaat in het 14e seizoen van Wie is de Mol? 

Het liefdesleven van Jennifer Hoffman

Zes jaar lang had Hoffman een relatie met Daan Schuurmans, maar eind 2006 gingen ze uit elkaar. Hierna had ze weer een 6-jarige relatie met Henry van Loon, maar ook deze kwam weer tot een einde. Na een aantal mislukte romances heeft Jennifer bij de heer Dorian Geis eindelijk het geluk gevonden. In de zomer van 2018 maakte de De Luizenmoeder-actrice bekend dat ze smoorverliefd is op de Amerikaans/Franse Dorian, die mede-eigenaar is van het Mexicaanse restaurant The Fento in Amsterdam.

Gezinsleven

Op 5 februari 2021 is Jennifer bevallen van haar eerste kindje. Op Instagram liet de actrice weten dat ze moeder is geworden van een prachtige jongen, hij heeft de naam Cooper gekregen. Samen met haar vriend Dorian heeft ze haar eerste kindje gekregen. Haar vriend Dorian is half Frans en half Amerikaans. Jennifer is zelf Nederlands dus het wordt een hele mooie mix! Destijds schreef Jennifer bij een leuke foto dan ook: ‘#halfnederlands #kwartamerikaans #kwartfrans #makingaviking’. Sinds de geboorte van Cooper is Jennifer helemaal gewend aan haar mama-rol.