Jochem van Gelder

Jochem van Gelder

Jochem van Gelder

Joannes Willibrordus Adrianus (Jochem) van Gelder (Tiel, 23 mei 1963) is een Nederlandse radio- en televisiepresentator, zanger, schrijver en acteur. Jochem is vooral bekend van zijn programma’s met kinderen zoals Praatjesmaker en Willem Wever. Hij heeft daarin spraakmakende gesprekken met kinderen. Zij zitten nooit om een praatje verlegen en komen verrassend uit de hoek.

Het Perfecte Plaatje

Jochem van Gelder is vanaf woensdag 1 juni te zien in het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje. In totaal zijn er acht bekende Nederlanders die dit jaar mee doen aan de fotografiecompetitie, waaronder Renee Soutendijk, Babette van Veen, Thomas Berge en Daphne Bunskoek. Het zevende seizoen van Het Perfecte Plaatje speelt zich af in Argentinië.

Privéleven Jochem van Gelder

De voormalig SBS6-presentator stapte jaren geleden met zijn Gabriëlla in het huwelijksbootje. De twee zijn nog altijd bij elkaar en hebben samen drie kinderen. De zoons van Jochem zijn inmiddels alle drie volwassen: David (28), Levi (26) en Jesse (24). De presentator deelt regelmatig een leuk kiekje van zijn kinderen op zijn Instagram-account.