100%NL Magazine Joël Borelli

Joël Borelli

Wie is Joël Borelli?

Joël Borelli (22 juni 1980) is een Nederlandse Entertainer die tegenwoordig niet meer weg te denken is op Nederlandse festivals en feestjes.

Carrière

Voor zijn muziekcarrière had Joël een zakelijke carrière, deze was echter van korte duur doordat zijn hart toch bij de muziek lag. Met zijn piano in de kofferbak trok hij heel Nederland door. In 2017 had hij zijn eigen theatershow genaamd “the Weddingcrasher” en in 2019 was hij een van de juryleden van het programma All Together Now. Zijn echte doorbraak was echter pas jaren later in 2022. Sindsdien heeft hij opgetreden op plekken zoals AFAS Live, de Ziggo Dome, Paaspop en De Amsterdamse Zomer.

Privé

Bij Joël valt de appel niet ver van de boom, zijn vader en moeder waren allebei zeer muzikaal en in de woonkamer stond de piano van opa. Als klein jongetje leerde hij zichzelf het spelen al snel aan.

Joël is al jaren gelukkig met zijn vrouw Bibi. Samen hebben ze twee dochters en een zoon. Naast een fantastische entertainer is hij dus ook nog een geweldige vader!