100%NL Magazine Kees Tol

Kees Tol

Kees Cornelis Tol (10 februari 1982) is bekend als Nederlandse tv-presentator, acteur en producer. In 2006 werd hij televisieproducent bij het bedrijf FTV. Hier produceerde hij voor Jan Smit en BZN reallifesoaps voor TROS. Hij was vaste gast in de soap Gewoon Jan Smit. In het radioprogramma Sterren.nl Top 2007, 2008 en 2009 was Tol medepresentator en presentator in RTL L.O.V.E., Sterren.nl top 20 en Toffe Gasten. Hij was ook vj in het radioprogramma Draaitol. Samen met Jan Smit, 3JS en Nick en Simon was Kees Tol te zien in De zomer voorbij.

Carriere Kees Tol

Tol heeft ook een plaats in de filmwereld weten te bemachtigen met een figurantenrol in Zwartboek en gastrollen in Onderweg naar Morgen en Rozengeur & Wodka Lime. Na dit af te ronden kreeg Tol de hoofdrol in Sinterklaas verdwaalt in het grote bos. Verder was Tol te zien in het programma Wie is de Mol?, waarin hij uiteindelijk de mol bleek te zijn. Ook behoorde hij tot de cast van de televisieserie Verliefd op Ibiza vanaf 2013.

Vanaf 2013 heeft Tol nog programma’s gepresenteerd als: Moltalk, Shownieuws, Show Vandaag en was zijn stem te horen in De Legofilm en Smurfs: The lost village. Tol was daarnaast deelnemer van de programma’s Dance Dance Dance, waarbij hij tweede werd, en het programma Het Perfecte Plaatje. Tegenwoordig is Kees Tol bekend van het presenteren van woonprogramma’s en De 3 sterren camping samen met Nick & Simon.

Privé 

Ondanks dat Tol geen vriend heeft laat hij weten niet eenzaam te zijn. Hij spreekt zijn vrienden en familie regelmatig en liet weten erg blij te zijn met zijn huis in Volendam.