Romy Monteiro

Romy Monteiro

Romy Monteiro (13 november 1992) is de artiestennaam van Romy Truggelaar. Ze is een Nederlandse musicalactrice, zangeres en presentatrice. Ze werd bekend na haar deelname aan The Voice of Holland in 2014 en vervolgens met haar hoofdtrol in musical The Bodyguard. Samen met haar moeder Antje Monteiro deed Romy mee aan het programma Dance Dance Dance, waarbij ze als vierde werden uitgeschakeld. Een jaar later bracht Monteiro haar eigen cd uit en presenteerde ze het programma Mijn vader is de beste en het Junior Songfestival.

Carrière Romy Monteiro

In de jaren daarna was Monteiro ook nog vaak op tv te zien. Zo presenteerde ze het programma DanceSing met Johnny de Mol en De Hit Kwis met Kees Tol. Verder was Monteiro in Goede tijden, slechte tijden als Indra Kalkhoven te zien.  

Privé

Monteiro en haar vriend Jasper Suyk wonen hebben in oktober aangekondigd samen te gaan wonen in Amsterdam. Ze zijn ondertussen al meer dan twee jaar samen. Monteiro was eerder verloofd met marinier Django van Rijn, maar dit hebben ze na een paar maanden afgebroken.