tamara_elbaz_banner

Tamara Elbaz

Tamara Elbaz

Tamara Elbaz (1982) is een modemeisje geboren en getogen in Volendam. Toen zij ouder werd heeft zij een tijdje in Amsterdam gewoond, en is later naar België verhuisd. Zij heeft aangegeven nooit meer terug te willen naar Volendam. Tamara heeft samen met haar ex-vriend een zoontje Alexander. Zij zorgen samen voor hem. Het is geen geheim dat Tamara al een aantal plastisch-chirurgische ingrepen heeft ondergaan, en daar is zij dan ook heel open over.

Carrière

Tamara werd bekend door het programma Modemeisjes Met een Missie en was onder meer te zien in de Videoland-serie The Real Housewives of Amsterdam. Elbaz is een zakenvrouw met een eigen bedrijf genaamd “Size Zero”, dat een afslankmethode verzorgt op basis van trillingen. Dit bedrijf groeide in tijd van tweeënhalf jaar uit naar 40 vestingen. Ook was zij eigenaar van het mode en pr-bureau Silk Productions en het modelabel Tailor & Elbaz.

Privé

Tamara en haar ex-vriend Hans, waarmee zij een zoontje heeft gekregen, maakten begin 2023 bekend dat zij uit elkaar gingen. Wel zorgen zij samen nog voor hun zoontje Alexander en zij zijn dankbaar voor de 11 mooie jaren die zij samen hebben gehad.