100%NL Magazine Toprak Yalciner

Toprak Yalciner

Wie is Toprak?

Toprak Yalçiner (21 juni 1987) is een Nederlandse actrice die oorspronkelijk uit Turkije komt. Ze werd vooral bekend door haar rol als Nuran Baydar in de soap Goede tijden, slechte tijden.

Carrière

Begin 2012 was ze voor het eerst te zien in de soap Goede tijden, slechte tijden. Deze rol speelde ze tot juli 2014 omdat de actrice zich op andere werkzaamheden wilde richten. Ook was de actrice te zien in meerdere programma’s als deelneemster bij De Slimste Mens en Dance Dance Dance. Sinds 2021 speelt Yalçiner Nadria Turan in de jeugdserie SpangaS: De Campus.

Het liefdesleven van Toprak

Toprak is al meer dan zeven jaar samen met Mats van der Sluijs.  De twee leerde elkaar kennen als vrienden omdat ze toendertijd beiden in een relatie zaten. Een aantal jaren daarna kwamen ze elkaar weer tegen en waren toevallig beide vrijgezel. Toen mochten ze ineens toegeven aan de aantrekkingskracht die er al die tijd tussen hen was.’ In rap tempo ging het verliefde koppel samenwonen. En de liefde groeide nog meer toen ze erachter kwamen dat Toprak in verwachting was. In 2018 kregen ze samen een zoontje Miro. In 2022 kregen ze een tweede kindje.