Wonen & Leven

PLAYMOBIL cadeau inspiratie voor de feestdagen!

Het wordt kouder buiten, strooigoed ligt volop in de winkels en ‘s avonds gaan de kaarsjes aan. Er kan weer nagelbijtend uitgekeken worden naar pakjesavond en Kerst, de meest gezellige dagen van het jaar. Tijd om op jacht te gaan naar de allerleukste decembercadeaus voor kinderen. PLAYMOBIL introduceerde dit jaar een te gekke collectie speelgoed in verschillende thema’s.

Het jaarlijkse pakjesfestijn begint al zodra Sinterklaas voet aan wal zet. Het perfecte schoencadeau is één van de feestelijke PLAYMOBIL Adventskalenders, waar voor de eerste 24 dagen van december kleine cadeautjes in zitten die samen één geheel vormen. Met als nieuwe thema's: Topagents, de Paardrijclub of het magische Kerstatelier met elfen.   

PLAYMOBIL licentiethema’s Dragons en Ghostbusters
Heldhaftige kinderen zullen als een blok vallen voor de nieuwe licentie thema’s Dragons of Ghostbusters. Spookt het bij jou in de buurt? Geen probleem, want de Ghostbusters zijn hier! Kruip in de rol van je grootste Ghostbuster-held en ga op jacht. En er is meer: in samenwerking met Dreamworks lanceerde PLAYMOBIL het Dragons thema, naar de avontuurlijke films en series waaraan jonge avonturiers helemaal verslingerd zijn. Beleef drakenavonturen op het eiland Berk, waar altijd gevaar op de loer ligt.

PLAYMOBIL Paardrijclub
Veel kinderen zijn in de ban van paardrijden en doen niet liever dan dagenlang rondbanjeren op de manege. Zij kunnen hun hart ophalen op de PLAYMOBIL Paardrijclub, waar het nooit saai is. De PLAYMOBIL Paardrijclub bestaat uit een manege met paardenstallen, zadelkamer en hooizolder, verschillende paarden en zelfs een PLAYMOBIL cowgirl.

Bouw je droomhuis en vier vakantie
Voor architecten in spé is er het prachtige PLAYMOBIL Modern Woonhuis. Vijf kamers kunnen steeds opnieuw worden ingericht, er zijn balkons en een tuin. Woondromen komen uit! En dan is het tijd voor vakantie. Outdoorfans zullen dolgelukkig worden van de PLAYMOBIL Wintervakantie in de sneeuw, waar volop kan worden genoten van een trip met jong en oud naar besneeuwde bergtoppen. Suis van de pistes, houd een gevecht met ijskoude sneeuwballen en warm op in de gezellige skihut.

Kortom: Plezier gegarandeerd met de vele fantasierijke PLAYMOBIL werelden. Kijk voor meer informatie over de genoemde thema’s en meer PLAYMOBIL op www.playmobil.nl


Gewoon het leukste blad van Nederland