100%NL Magazine Patricia Paay
Zie ook:
Delen

FOTO’S: Zo ziet de 39 jaar jongere man van Patricia Paay eruit

Patricia is al jaren gelukkig getrouwd met haar grote liefde, Robbert Hinfelaar. Benieuwd hoe hij eruitziet? Wij delen wat foto's.

Patricia Paay

Patricia Paay is een Nederlandse zangeres en mediapersoonlijkheid. In 1967 brak zij door met het nummer ‘Je bent niet hip’ en daarna volgden tournees door Nederland, België en Duitsland. Twee jaar later deed Patricia mee met het Nationale Songfestival en eindigde zij op een gedeelde vijfde plaats. In de jaren daarna heeft zij nog tientallen nummers gezongen en geschreven. Patricia heeft met veel bekende zangers en zangeressen samengewerkt en zij reisde de hele wereld over. Een glansrijke carrière waar zij met trots op terug mag kijken.

In haar leven is Patricia meerdere keren getrouwd geweest. Vier keer om precies te zijn. Op haar 19e stapte zij in het huwelijksbootje met Gerard Visser, in 1978 trouwde zij met modekoning Joey Fresco, van 1988 tot 2009 was Patricia getrouwd met Adam Curry (en kreeg zij een dochter) en in 2016 trouwde Patricia met Robbert Hinfelaar.

39 jaar jonger

Patricia is al jaren gelukkig met haar partner, Robbert. Dat er een leeftijdsverschil van 39 jaar tussen het stel zit, maakt voor zowel Robbert als Patricia niets uit. In november waren zij 8 jaar getrouwd. Over het verschil in leeftijd schreef Patricia toen: ‘ Nog steeds happy samen en dat gezeur om leeftijdsverschil merken wij niet zo. Je bent zo jong als je je voelt! Age is just a number!!’ En zo is het!

Benieuwd hoe de man van Patricia eruitziet? Je ziet de foto’s hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Patricia Paay

Delen

Meer over Patricia Paay

TRIEST NIEUWS: De moeder van Patricia Paay is overleden
TRIEST NIEUWS: De moeder van Patricia Paay is overleden
ZIEN: Patricia Paay deelt onherkenbare foto uit de oude doos
ZIEN: Patricia Paay deelt onherkenbare foto uit de oude doos
Lees alle artikelen over Patricia Paay