100%NL Magazine GTST
Delen

Déze acteurs verlieten het afgelopen jaar GTST

Hebben jullie het afgelopen jaar ook weer genoten van alle intriges, verliefdheid maar ook veel verdriet in GTST? We zijn vooral verdrietig om de vele acteurs die afscheid namen van de populaire soap. En dat zijn er nogal wat! Wij zetten ze even voor je op een rijtje.

Stijn Fransen

Actrice Stijn Fransen (28) verliet na bijna 3 jaar de populaire soap en ging zich op nieuwe dingen richten, zoals bijvoorbeeld het programma Expeditie Robinson waar ze heel ver kwam.

Ruud Feltkamp

Ruud (29) heeft bijna zijn halve leven in de soap gespeeld; maar liefst 12 jaar! Hij vond dit jaar dat het tijd was voor iets nieuws en stopte met de soap. Hij ging zich volledig richten op het cryptomuntenbedrijf dat hij runt met zijn broer.

Buddy Vedder

Heel veel mensen vonden het vertrek van Buddy (24) ontzettend jammer, maar Buddy wilde zich meer focussen op zijn presenteer carrière bij AVROTROS. Gelukkig werd zijn personage vervangen door Floris Bosma, dat verzachtte ons leed een klein beetje. 😉

Max Willems

Ook wel bekend als Q Bouwhuis kreeg een rol in de Amerikaanse film College voor Amazon en moest daarom noodgedwongen stoppen met zijn rol al Q in GTST. Gio Kemper heeft zijn rol als Q nu overgenomen.

Guido Spek

Na 7 jaar acteren in de soap nam Guido Spek afscheid van zijn personage Sjoerd. Sjoerd gaat op wereldreis en komt, voorlopig, niet meer terug in Meerdijk. Betekent dit dat Guido in het nieuwe jaar weer zijn comeback maakt in de serie of is hij voorgoed weg? We zullen het zien!

https://www.instagram.com/p/BfK2Sj-hVpY/

Delen