100%NL Magazine Angela Groothuizen
Zie ook:
Delen

Angela Groothuizen in de lappenmand: ‘Ik heb een nieuw oog’

Angela deelt een foto met pleisters en een oogkapje op, maar zo te lezen gaat het alweer een stuk beter met de zangeres.

Angela Groothuizen

Bij het grote publiek werd Angela Groothuizen bekend als Dolly Dot. Tegenwoordig kennen we Angela niet alleen meer als zangeres maar ook als presentatrice en jurylid. Zij heeft jarenlang in de jury gezeten bij The Voice Of Holland, maar ook bij It Takes 2, Holland’s Got Talent en X Factor was zij één van de juryleden.

Angela is getrouwd met Rob Mooij. Het stel is al meer dan dertig jaar samen. Samen kregen ze twee dochters: Lola en Nona. Samen woonden het stel aan de Vinkeveense Plassen, maar in 2021 is Angela verhuist naar een huis aan de Amsterdamse grachten. In eerste instantie was het stel nog wel samen, maar later gingen de twee toch uit elkaar. Hoewel Angela even op Tinder actief is geweest, is ze nu alweer een hele tijd samen met haar Rob.

Nieuw oog

Angela liet haar volgers gisteravond flink schrikken, want zij deelde een selfie met pleisters en een oogkapje op haar oog. ‘Ik heb een nieuw oog én mijn stem is weer terug na weken als schorre Corry geklonken te hebben. Ben bijna weer als nieuw’, schrijft zij erbij. Daarbij schrijft Angela nog de hashtag ‘#langlevedewetenschap.’ Wij weten niet precies wat er aan de hand was met Angela’s oog, maar het is heel fijn om te lezen dat zij is geholpen en dat het nu beter gaat. Volgers reageren massaal met lovende reacties en ook wij wensen Angela beterschap en een spoedig herstel. Powervrouw!

https://www.instagram.com/p/CxdP4xUNGPD/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Angela Groothuizen

Delen

Meer over Angela Groothuizen

HEFTIG: Angela Groothuizen is aangereden 'Alles doet zeer'
HEFTIG: Angela Groothuizen is aangereden ‘Alles doet zeer’
ZIEN: Shary-An wordt thuis verrast met bijzonder kraambezoek
ZIEN: Shary-An wordt thuis verrast met bijzonder kraambezoek
Lees alle artikelen over Angela Groothuizen