100%NL Magazine Angela Groothuizen
Zie ook:
Delen

Fans Angela Groothuizen in shock door metamorfose!

Afgelopen week deelde Angela Groothuizen een foto op haar Instagram in een gloednieuw pak en haar volgers waren in shock door haar metamorfose!

Angela Groothuizen

Bij het grote publiek werd Angela Groothuizen bekend als Dolly Dot. Tegenwoordig kennen we Angela niet alleen meer als zangeres maar ook als presentatrice en jurylid.

De afgelopen periode is Angela veel in het nieuws geweest. Ze onthulde namelijk dat ze via Tinder ‘Friends with benefits’ had opgedaan. Zo liet ze weten aan Shownieuws: ‘Ik heb er zowel een paar goede vrienden met wie ik van alles bespreek als een paar lovers aan overgehouden. Friends with benefits, zeg maar.’ Een paar dagen na haar onthullingen liet Angela weten dat zij en haar partner Rob Mooij weer terug bij elkaar zijn. De twee waren even uit elkaar en hebben er nooit een geheim van gemaakt dat ze een open relatie hebben.

Metamorfose

Op Instagram deelt Angela regelmatig de leukste kiekjes van niet alleen haar privéleven, maar ook van haar optredens. Zo plaatste ze afgelopen week ook een foto terwijl ze aan het optreden is. Bij deze foto schrijft Angela: ‘Wow! Een geweldige foto van m’n nieuwe pakkie!’.

Angela ziet er geweldig uit op de foto en straalt in haar nieuwe outfit. De volgers van Angela schrijven dan ook massaal onder de foto: ‘e Ziet er prachtig uit Angela, powervrouw’, ‘Prachtig!’ en ‘Strak in het pak!’.

Bron en Beeld: Instagram Angela Groothuizen

Delen

Meer over Angela Groothuizen

Angela Groothuizen in de lappenmand: 'Ik heb een nieuw oog'
Angela Groothuizen in de lappenmand: ‘Ik heb een nieuw oog’
HEFTIG: Angela Groothuizen is aangereden 'Alles doet zeer'
HEFTIG: Angela Groothuizen is aangereden ‘Alles doet zeer’
Lees alle artikelen over Angela Groothuizen