100%NL Magazine Angela Groothuizen
Zie ook:
Delen

Angela Groothuizen keert vol enthousiasme terug in de rode stoel van The Voice Senior

Angela Groothuizen deelt vanmorgen een enthousiaste post over het nieuwe seizoen van The Voice Senior op haar Instagram. Volgers reageren massaal met veel lof onder haar foto.

Voice Senior

The Voice of Holland, het blijft een succes, Of het nu de kids, de senior of de reguliere editie is: het is altijd leuk om naar te kijken. De coaches hebben veel invloed op de sfeer en het verloop van het programma. Het is daarom altijd weer spannend wie er in de rode stoelen komen te zitten. Angela heeft voorgaande jaren ook deelgenomen aan de jury van The Voice of Holland, en in augustus 2021 keert ze terug voor weer een nieuw seizoen.

Blunder

Onlangs maakte Angela een blunder met betrekking tot het programma dat in augustus start. Angela verklapte per ongeluk een ander jurylid die deelneemt aan The Voice Senior. Angela zou per ongeluk de verkeerde foto’s hebben geplaatst of haar Instagram. Ze baalde enorm dat ze de deelname van Gerard Joling aan The Voice Senior te vroeg bekend heeft gemaakt. De fout zat hem in drukte, vertelde Angela. Ze had een mail met foto’s even kort gezien en dacht ik moet nog wat posten. Dit bleek te vroeg te zijn voor de bekendmaking van Gerard Joling. Maar het misverstand verandert niks aan de enthousiasme van de kijkers en volgers voor de deelname van Angela. Ze staan te popelen om in augustus weer voor de buis te kruipen!

Bron: AD Beeld: Instagram

Delen

Meer over Angela Groothuizen

Angela Groothuizen in de lappenmand: 'Ik heb een nieuw oog'
Angela Groothuizen in de lappenmand: ‘Ik heb een nieuw oog’
HEFTIG: Angela Groothuizen is aangereden 'Alles doet zeer'
HEFTIG: Angela Groothuizen is aangereden ‘Alles doet zeer’
Lees alle artikelen over Angela Groothuizen