ANP 100%NL Magazine Angela Schijf
Zie ook:
Delen

FOTO: Angela Schijf deelt nieuwe foto met haar 3 kinderen én nieuwe look!

Op Instagram deelt Angela een te leuke foto van zichzelf met haar drie kinderen én een compleet nieuwe look!

Angela Schijf

Van haar vroege dagen als tienerster in de Nederlandse soapwereld tot aan haar iconische rollen op het grote scherm: iedereen kent actrice Angela Schijf. Vandaag de dag kennen we Angela al járen als Eva van Dongen in de immens populaire serie Flikken Maastricht. Samen met haar collega’s van Flikken Maastricht won ze in 2014 de felbegeerde Gouden Televizier-Ring.

Foto met haar kinderen en nieuwe look

Al jarenlang is Angela getrouwd met haar echtgenoot: de Belgische acteur en zanger Tom van Landuyt. Samen hebben Angela en Tom drie prachtige kinderen gekregen, zij kregen alle drie bijzondere namen. De kinderen heten Mensje, Zus en Bloem.

Op Instagram deelt Angela een stralende foto samen met haar drie kinderen. ‘Mijn allergrootste lievelingen. Mijn wereld eigenlijk. Als hun velletjes maar goed zitten’, schrijft Angela bij het kiekje. Wat een leuke kinderen heeft Angela zeg! Ze hebben alle drie de looks van hun mooie mama!

Maar de aandacht gaat niet alleen uit naar haar kinderen, ook naar de nieuwe look van Angela! Ze heeft afscheid genomen van haar lange lokken en rockt nu een kort kapsel. Het staat haar beeldig!

Beeld: ANP, Bron: Instagram Angela Schijf

Delen

Meer over Angela Schijf

WOW: Angela Schijf bijna onherkenbaar door korte, geknipte en geschoren haren
WOW: Angela Schijf bijna onherkenbaar door korte, geknipte en geschoren haren
HEFTIG: Angela Schijf over eetstoornis: 'Nooit heb ik er over gesproken'
HEFTIG: Angela Schijf over eetstoornis: ‘Nooit heb ik er over gesproken’
Lees alle artikelen over Angela Schijf